Планирате фасадна изолация на дома? Възползвай се от нашата безплатна експертна консултация за изолация!

 

 

Ако  животът в „една мансарда точно под звездите“ е твоята мечта. Ако се страхуваш, че лятото ще бъде твърде горещо на последния етаж, а зимата – твърде студена, със съвременните технологии вече съвсем не е задължително това да е така.

Ние от Моята мансарда сме насреща. Знаеш ли, че можеш  да намалиш сметките за отопление и охлаждане на дома си и да разполагаш с повече средства? Благодарение на качествената и правилно монтирана изолация, имаш възможността да  намалиш разходите за отопление до 40% през зимата и да намалиш сметките за охлаждане през лятото.

безплатна експертна консултация- Моята Мансарда

И тук възникват въпросите – всяка изолация ли е еднакво добра? И как да разбереш кои точно изолационни продукти са най-подходящи именно за твоя дом? Колко трябва да е дебела изолационната плоча, как се монтира? Не губи повече време и се погрижи за своя комфорт. Нашата препоръка е изолирай мансардата с минерална вата, и покрива, и фасадата.

 

Възползвай се от безплатна експертна консултация още сега и се радвай на по-ниски сметки и здравословен микроклимат у дома през новата година.

Планирате ремонт на мансардата или усвояване на подпокривното пространство?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram