Заложете на класиката със специалните предложения на BMI Bramac

Покривът е много повече от съставен елемент на една сграда. Неговата най-основна функция е целогодишно да защитава и предпазва от неблагоприятните климатични условия. По тази причина при избора на покривно покритие се нуждаете от експертно мнение и препоръка кои са най-здравите и издръжливи покривни материали у нас. А отговорът на този въпрос е бетонови керемиди Bramac.
заложете на класиката - Mоята Мансарда

Възползвайте се от специални предложения

BramacБетонови керемиди Bramac увеличават своята здравина със всяка изминала година. Те са с висока плътност и са устойчиви на бурни ветрове и проливни дъждове. И нещо много важно – предлагат се с 30 години гаранция и имат огромно разнообразие от модели и  цветове. А сега могат да се открият с отлични отстъпки.

С какво се отличават Bramac Класик от останалите продукти на пазара:

  • Здравината на бетоновите керемиди се увеличава с всяка изминала година;
  • Керемидите са устойчиви на проливни дъждове и градушка;
  • Керемидите са с идеална форма и по-дълготрайна защита на цвета;
  • Характеризират се с висока устойчивост при пожар;
  • Bramac Класик имат универсална приложимост както за ново строителство, така и за саниране на сгради.

Керемиди „Класик“ се предлагат в 4 основни цвята, за да паснат идеално на фасадата на вашия мансарден дом:

заложете на класиката - Mоята Мансарда

Керемидено-червен

заложете на класиката - Mоята Мансарда

Тъмно кафяв

заложете на класиката - Mоята Мансарда

Антрацит

С избора на покривна система Bramac вие получавате отлично качество на разумна цена, при това с 30-годишна писмена гаранция и специална гаранция за мразоустойчивост. Но това не е всичко. Bramac подарява и БЕЗПЛАТНА 15-годишна застраховка на покрива за материалите, вложени в него.

И тъй като знаем, че не всеки ден ви се налага да правите ремонт на покриви,  предлагаме още безплатна консултация с представител на Bramac. Достатъчно е да попълните формата за консултация на сайта, да ни пишете във Facebook или да се свържете с нас на телефон 0700 119 20 (на цената на един градски разговор).

заложете на класиката - Mоята Мансарда
Покривът е покрив, когато професионалистите се погрижат за него

Не забравяйте, че времето навън е много капризно и именно затова е важно да обърнем внимание на реконструкцията на покрива още през летния сезон. Затова побързайте и вземете керемиди Bramac Класик на специална намалена цена.