Покривът е покрив, когато не е само здрав, а и красив

Не само здрав, а и красив покрив

Покривът се забелязва отдалече и е сред най-важните отличителни белези на една сграда. Затова освен качествен и устойчив, той трябва да бъде здрав и красив. Покривът е за цял живот и трябва да бъде не само здрав, а и красив по един класически, непреходен начин. В продължение на над 50 години експертите на Bramac провеждат възможно най-задълбочени проучвания и тестове в модерния и иновативен научноизследователски център в Германия. В следващите редове ще ви разкажем кои са трите основни стъпки за реализирането на здравия и естетически красив покрив.

  1. Избор на керемиди

Дългогодишните разработки помагат процесът на производство да бъде усъвършенстван до най-малката подробност. Чрез прецизна система за изсушаване при стандартизирана температура от 40°C, се осигурява високото качество на бетоновите керемиди и перфектната еднаква форма на всяка една от тях – така те съвпадат идеално. Още в завода керемидите преминават през много тестове и изпитания – аеродинамичен тунел, до 400 цикъла на замръзване и размразяване, симулации на бури. Вътрешните изисквания на BMI Bramac надхвърлят 16 пъти европейските норми за издръжливост. Висококачествените бетонови материали гарантират и изключителната здравина на керемидите, която дори се увеличава с времето.

Поискайте консултация от специалисти!

здрав и красив покрив
 
 

2. Избор на производител

Наред с техническите показатели и здравината на керемидите, не трябва да се пренебрегват и естетическите им характеристики. Покривът е едно от най-изразителните средства на архитектурното изкуство. Трябва да съществува хармония и съразмерност между всичките му елементи. Интелигентната покривна система от Bramac е специално разработена, така че всички компоненти да бъдат в абсолютен унисон. Помислено е за всеки нюанс, всяка линия, до най-специфичния детайл. 9 модела висококачествени бетонови керемиди с голямо разнообразие от цветове, 12 оригинални серии аксесоари, цялостна соларна и отводнителна система и допълнителни помощни материали – всичко за вашия покрив от една ръка. Така се гарантира безупречна форма,идеално съвпадане на елементите, здрав и красив покрив.

… и препоръка за най-доброто покривно покритие

Керемидите с революционната повърхност Bramac PROTECTOR PLUS – най-новата и (р)еволюционна технология за качествено ново покритие. В производството PROTECTOR PLUS е използвана подобрена технология за качествено ново покритие, която осигурява гладка, естетична повърхност с напълно затворени микропори. Керемидите притежават повишена устойчивост срещу отлагане на замърсявания, мъх и растителност, повишена защита срещу екстремни въздействия от околната среда. О, да не забравяме и цвета!  PROTECTOR PLUS  се предлага в четири цвята- червен, червено кафяв, тъмно кафяв и черен брилянт. Именно новата технология за производството им гарантира дълготрайното запазване на цвета. За да остане такъв, какъвто е бил и в деня на полагане и да му се радвате дълго време.

здрав и красив покрив, покрив, красив покрив
 
 
“Висококачествените покривни системи Bramac имат красива визия и собствен характер”

Елегантната и изчистена топлина на тъмните Тегалит PROTECTOR, игривите и весели отблясъци на АДРИА Магико в слънчеви дни, традиционното, но усмихнато керемиденочервено на Bramac Класик, което се подава изпод снежния калпак на къщата – какъв е вашият избор? Висококачествените покривни системи Bramac имат красива визия и собствен характер. С тях ще се чувствате горди, че именно това е вашият дом и ще имате не само здрав, а и красив покрив.

Покривната система Bramac защитава дома и обитателите му, но и околната среда, като поглъща СО₂. За нея получавате не само 30 г. гаранция, а и подарък – 15 годишна  застраховка срещу пагубното влияние на екстремни атмосферни условия.

Научете как се прави покрив Брамак!

 

3. Консултация със специалисти

Като финална стъпка ви препоръчваме да се консултирате със специалисти в областта на покривните покрития и да вземете оферта за мечтания здрав и красив покрив. Можете да го направите като директно ни пишете във Facebook, като попълните формата за безплатна консултация или като пишете на специалист от Bramac.