Избери природата – минерална вата с Ecose технология за здраве и уют

Мръсният въздух – епидемията, за която не се говори достатъчно. Как да се предпазим с напълно естествена изолация от Кнауф Инсулейшън?

Темата за вредите от мръсния въздух върху здравето се превръща в крайно наболял въпрос едва през последните години. Причината – 18 хиляди души годишно или по 50 човека на ден умират вследствие на мръсния въздух по данни на Световната здравна организация.

“Въздействието на ниското качество на въздуха в домовете”

Но не само числата са стряскащи. Най-плашещ е фактът, че заплахата не идва отвън – от прашната улица, както сме свикнали да вярваме. Две-трети от тези преждевременни смъртни случаи се дължат на лошото качество на въздуха в нашите домове или офиси. За съжаление, всички ние неволно сме станали част от така нареченото „поколение, затворено в помещения“ (THE INDOOR GENERATION™) според проучване сред 16 000 души в 14 държави в Европа и Северна Америка. Проучването установява, че 62% от участниците мислят, че прекарват по-малко от 18 часа на закрито. Оказва се обаче, че прекарват 90% или почти 22 часа на ден в затворени помещения. Въздействието на ниското качество на въздуха в домовете, училищата и работните места се превръща в повод за сериозна.

минерална вата с ecose - Моята Мансарда
минерална вата с ecose - Моята Мансарда

Как да защитим семействата си от тази нова епидемия, за която не се говори достатъчно?

Добрата изолация на сградите е една от основните стъпки за осигуряване на здравословна и уютна среда за живеене. Сред водещите двигатели за екипа на Кнауф Инсулейшън винаги е бил именно стремежът да допринесе за комфорта на клиентите си чрез иновативни решения в тази област. През 2009 г. стартира първата гама стъклена минерална вата, която е произведена с помощта на ECOSE Technology с биоразградимо свързващо вещество. През 2018-а година техническите решения за HVAC (отопление, вентилация или климатизация) и за индустриална употреба също изцяло преминаха към ECOSE®. Също така продължи внедряването на свързващото вещество във фабриките за каменна минерална вата.

минерална вата с ecose - Моята Мансарда

Тази година, по случай 10 годишнината на Ecose® технологията екипът на Кнауф Инсулейшън ще раздаде 10 големи награди на 10 от вас.

С какво изолацията с минерална вата на Кнауф Инсулейшън с Ecose® технология осигурява здравословен микроклимат в закритите помещения и как намалява сметките за електричество?

Отговорите ще намерите ТУК.

минерална вата с ecose - Моята Мансарда
ИЗОЛАЦИЯ
изолация Кнауф - Моята Мансарда
0800 15 551 | 02 489 90 53
изолация Кнауф - Моята Мансарда
ПРОЗОРЦИ
прозорци Велукс - Моята Мансарда
02 955 99 30 | 0885 00 20 32
прозорци Велукс - Моята Мансарда
ПОКРИВИ
покриви Брамак - Моята Мансарда
0700 119 20
покриви Брамак - Моята Мансарда
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram