Имало едно време под мансардата…

 

Имало едно време едно момче и едно момиче….Те били влюбени и  щастливи, искали да живеят в най-хубавия дом, да отгледат здрави и добри деца. Намерили си чудна мансарда. С прекрасна гледка. Момичето веднага започнало да мечтае как ще обзаведе новия им дом. Какъв ще е цветът на стените, какви възглавнички ще сложи на диваните, как ще си седят и ще гледат звездите двамата с възлюбения…въобще, романтика в чист вид.

 

Момичетата се отдават на такива мечтания. В което няма нищо лошо. Но преди романтиката е покривът. С главно П. Седнали момчето и момичето и започнали да проучват, да сравняват, да питат, да получават препоръки. Много избори, много възможности. Е, не толкова романтични, но много необходими.  За да могат да продължават героите на нашата приказка да седят под покрива на прекрасната си мансарда, трябва да направят избора си.

керемиди Брамак - Моята Мансарда

Някой ще каже: какво толкова, покрив е, все пак. Не го виждате, когато си седите вътре натопло през зимата, на прохладно през лятото. Има ли значение и струва ли си да търсим нещо, което ще сложим на покрива. Я, да си сипем по една чаша розе….

Смеем да твърдим, че към покрива също се подхожда като към любовта – в началото внимателно, опознавателно, дори плахо. След като разберем, че това е нашият покрив/нашия човек се отдаваме изцяло и живеем щастливо и дълго.

Няма да навлизаме по-навътре в приказката за двамата влюбени. Само ще ви подшушнем, че те си избраха керемиди Брамак  – Класик Протектор Плюс.

За тези от вас, които очакваха приказка… ами, ще ви разкажем нещо друго. Няма да е скучно, обещаваме…

Протектор Плюс е стъпка към бъдещето и представлява една от най-новите тенденции в производствената технология на бетонови керемиди. Уникалното за керемидата Протектор Плюс е че е двупластова. Допълнителният втори тънък бетонов слой е положен под високо налягане, запълва микропорите и изглажда всички неравности. Това придава перфектна гладкост на керемидата, повишава защитата и дълготрайността на покритието срещу екстремни атмосферни въздействия и осигурява стабилност на цветовете. По-гладката повърхност на завършващото покритие подпомага по-доброто отразяване на част от инфрачервеното лъчение, като по този начин се ограничава прегряването на покрива и намалява температурата на керемидата. За да се чувствате комфортно с вашия покрив. За да имате гладък и красив покрив за поколения напред – за това се грижи нашата високо технологична повърхност Брамак Протектор Плюс.

протектор-плюс-керемиди

Всяка керемида от вашата мансарда с течение на времето е изложена на поривите на вятъра, на силни дъждове, на снежни бури, на слънчевото лъчение и на вредните емисии. Казано накратко, на всякакви екстремни атмосферните условия. Също като в живота и в любовта.

След няколко години се забелязват първите следи от постоянното натоварване на керемидите с тях. С Брамак Протектор Плюс този естествен процес на стареене се забавя с години. Копринено гладката повърхност Протектор Плюс предлага трайна защита от замърсяване, вредните частици просто се плъзгат по нея, мъховете не могат да се задържат по повърхността й.

Протектор плюс, керемиди Брамак – (Р)ЕВОЛЮЦИЯ В ПОКРИТИЕТО!

Приказката не свършва, тя едва сега започва.