Из „Романтични мафиотски истории под мансардата на Брамак“ от Дон Керемидоне или историята на керемиди Класик Протектор Плюс от Брамак

керемиди класик протектор плюс - Моята Мансарда

Буонджорно, Буонасера, синьори е сеньори, синьорини, абе, тутти! Аз съм по-малкият брат на дон Корлеоне – дон Керемидоне. Ще ви разкажа една история…за една керемида. Не вярвате, че мога да говоря за керемида? Мога, ако тя е толкова красива, че ще те остави без дъх. Ако е здрава и става все по-здрава във времето. Устоява на бури…от куршуми и прочее обстрели. Ако цветът ѝ грее, искри като очите на тъща ми…извинете – като очите на прекрасната ми дъщеря Фортуната. Защото, скъпи мои, каква керемида и покривна система ще избереш да сложиш на мансардата си е съдба (от итал. Fortuna-съдба). Дори аз, знаменитият брат на дон Корлеоне, не можах да избирам. Тя ме избра: Представям ви керемиди КЛАСИК ПРОТЕКТОР ПЛЮС от Брамак!

Сега ще ви направя оферта, на която не можете да откажете (смеете лиJ). Тя е красива и приятна на допир като знойна сицилианка. Тя е произведена в България по немски стандарт. Тя е млада и ще има доста повече от 30 години гаранция. Тя притежава устойчив характер и никога няма да ви предаде. Тя е надеждна, става по-добра с времето и винаги можете да ѝ имате доверие. Толкова здрава е, че на моите гардове съм им дал вместо бронежилетка да си носят под тениската по една керемида.

А, ако някой нещо ми спори, му казвам: „Тук аз съм босът! Никой не е над мен! Освен керемидите Брамак“. Босът на конкуренцията вика: „Ще стоваря небето върху теб!“. Аз отвърнах: „Ще стовариш, ама друг път. Моят покрив е Брамак. Цялото небе да се изсипе върху него, той ще издържи. И освен това имам 15-годишна безплатна застраховка на покрива. Заклевам се, не съм ги принуждавал да ми я дадат. Тя си влиза, ако си купил системата“.

“цялото семейство под един покрив”

Знаете ли, за мен няма нищо по-важно от семейството. Затова съм събрал цялото семейство под един покрив. Дъжд, градушка, буря – нищо не може да ни уплаши. Точно обратното: откакто сложих керемиди – Протектор Плюс, сякаш градушката не смее да удари. Облаците се мръщят, ама стискат и подминават. Оставям ви новата бетонова керемида Протектор Плюс, да я ползвате със здраве и да ме споменавате с добро. И вие също като мен ще се влюбите в нея.

керемиди класик протектор плюс - Моята Мансарда

За повече информация, прочетете моята книга „Романтични мафиотски истории под мансардата на Брамак“. Шегувам се, разбира се. Вижте тук.

промоция-брамак

Възползвайте се от специалната ни промоция и изберете керемиди Класик с отстъпки до 31% до 31.05.2023!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram