Мечтаният покрив – здрав, красив и на добра цена

 

Кой е мечтаният покрив? Здравият покрив е един от най-важните елементи на семейния дом – той е първата линия на защита от атмосферните условия. Покривна система Bramac предпазва от екстремните природни стихии, мръсния въздух и дори от възпламеняване. Получавате отлично качество на разумна цена, при това с 30-годишна писмена гаранция и специална гаранция за мразоустойчивост. А знаете ли, че само Bramac ви подарява и БЕЗПЛАТНА 15 годишна застраховка на покрива, за материалите вложени в него? Не? Прочетете тогава тук.

За нас качеството на керемидите и аксесоарите е на първо място

Деветте модела керемиди от бетон, които предлага Bramac, са създадени след дългогодишни проучвания и тестове, проведени от експертите в центъра за научноизследователска дейност в Хойзенщам, Германия. Екипът се състои от учени, сред които геолози, физици, химици и инженери, които постоянно разработват подобрения. По този начин се гарантира високото качество на керемидите – издръжливи, с идеална форма и оптимално тегло. Благодарение на свойствата на бетона, те абсорбират CO2 от въздуха и стават все по-здрави с времето, за да бъде създаден мечтаният покрив.

За покрива с любов… и още нещо

Всичко пасва идеално на мястото си

Интегрираната покривна система от Bramac е интелигентна, защото създава цялостно решение в напълно завършен вид. Помислено е не само за качествената керемида, а и за всички елементи на покрива – изграждане на подпокривното пространство, осигуряване на всички необходими покривни аксесоари, соларна система, фотоволтаици и т.н. Когато всички материали идват от една ръка, те пасват идеално помежду си. Така се избягват допълнителни затруднения и покупки. Освен това – спестявате време, ресурси и нерви.

И тъй като мечтаният покрив изисква експретна помощ, Bramac предлага и професионално обслужване и консултации от квалифицирани консултанти и опитни експерти.

Високо качество на разумна цена

С покривните решения на Bramac избирате отлично съотношение цена-качество. При керемидите цената може да е подвеждаща – изчислявайте на квадратен метър, а не на бройка. Така сметнато, сами ще забележите, че мечтаният покрив чрез системата на Bramac е на по-добра цена, в сравнение с конкурентни производители с по-ниско качество. Това е така, защото Bramac са с по-големи размери и съответно по-малко бройки покриват квадратен метър. А по-точно – 10 бр. в кв.м. Големият размер ги прави и по-стабилни на екстремни бури, вятър, градушки.  

Мечтаният покрив – Bramac

В името на мечтаният покрив: Само до 31 май можете имате здрав, красив, устойчив покрив на специална цена. Не чакайте!! Вижте актуалните ни оферти тук.  

Bramac – много повече от покрив!