Моята къща с VELUX 2019. Етап 2: ГЛАСУВАНЕ

Подкрепете своя фаворит до 25 август!

Ако вече сте прочели предишния ни блог пост по темата, знаете, че нашите партньори от ВЕЛУКС България провеждат за трета поредна година своя специализиран конкурс Моята къща с VELUX 2019. В него могат да участват къщи с покривни прозорци на етап строеж или реконструкция. Наградата е до 10 000 лв. с ДДС под формата на покривни прозорци и други продукти VELUX.

Има и още една награда и точно за нея ще ви разкажем сега.
покривни прозорци velux- Моята Мансарда

От 1 до 25 август тече вторият етап от конкурса, а именно ГЛАСУВАНЕ във Фейсбук страницата на ВЕЛУКС България. Гласува се в специално създаден албум.

Освен във Фейсбук, всички проекти могат да бъдат разгледани и на страницата на организаторите.

Внимание: Един от всички гласували във Фейсбук албума ще спечели на лотариен принцип СПА уикенд за двама в хотел Вила Синтика, гр. Сандански. Страхотен избор от страна на екипа на VELUX!

Ето още веднъж етапите на конкурса:

1 април – 28 юли 2019 г. – регистриране на проект – приключил;
1 август – 25 август 2019 г. – гласуване във Фейсбук страницата – тече в момента;
2 септември – 20 септември 2019 г. – журиране;

25 септември – 26 септември 2019 г. – обявяване на победителя
За продуктите VELUX

Ако все още не сте избрали покривни прозорци за Вашата къща, можете да разгледате продуктовата гама на VELUX на velux.bg. Тя е изключително разнообразна и включва множество решения за скатен и плосък покрив, аксесоари за слънцезащита, средства за управление и най-новите продукти – за умен дом, който сам се грижи за контрола на вътрешния климат. Потърсете съвет и поискайте консултация от специалист. Превърнете мечтата си за красив, уютен и здравословен дом в реалност с VELUX!

покривни прозорци velux- Моята Мансарда
За повече информация относно конкурса, посетете velux.bg/конкурс2019 и последвайте ВЕЛУКС България на facebook.com/VELUX.bg.

Проектът Моята мансарда е създаден, за да ви помага да преминете с удоволствие през процеса на преобразуването или изграждането на вашия мансарден дом или офис.

Много от таванските помещения са изоставени или пренебрегвани и вие невинаги си давате сметка, че могат да се превърнат в светли, просторни и здравословни места за живеене. Без значение дали обмисляте реконструкция или планирате изграждане на подпокривно пространство, Моята мансарда ще ви предложи вдъхновяващи идеи, експертни съвети и правилни решения в съответствие с най-модерните тенденции и технологии в строителството и интериора.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram