Ако строите или ремонтирате къщата си, включете се в нашия конкурс сега!

МОЯТА КЪЩА С VELUX 2019 – СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДА, СВЕЖЕСТ И СВЕТЛИНА

За нас е голяма радост и удоволствие за трета поредна година да обявим, че нашите приятели и партньори от VELUX България отново ще проведат конкурса – „Моята къща с VELUX 2019”.  Той е насочен към фамилните къщи, в които са използвани покривни прозорци. Последните издания пожънаха страхотен успех, проектите са все по-оригинални, а изборът на журито все по-затруднен. Уверете се сами като рагледате и се вдъхновите от проектите на миналогодишните участници. Проверете условията за участие независимо дали сте потенциален участник или не, защото този път ще има атрактивни награди и за гласувалите.

Време е за нов дом

Когато планирате ремонт на Вашата къща или тъкмо започвате да я строите отначало, има толкова много неща, които трябва да помислите, да измислите, да организирате, да съобразите и да направите. Често не Ви достига време, сили или и двете, но все пак трябва да я построите до покрива. Защото покривът е едно от най-важните неща в една къща, а същевременно добре използваното подпокривно пространство често е най-уютното и любимо място за цялото семейство.

 

Да е здравословен

На пръв поглед всеки от нас има различно разбиране за уют и различен вкус към дизайна. Както и да избираме разпределението и интериора на жилището си, за да се чувстваме добре, най-важното е да си осигурим здравословен  вътрешен климат. Изследването Барометър на здравословния дом на VELUX Group доказва нуждата от много дневна светлина и добро проветряване в помещенията, в които живеем, работим и учим, тъй като прекарваме все повече време в тях.

 

Още прозорци!

С помощта на разумно и правилно избрани покривни прозорци, поставени в скатния или плоския покрив, получавате нещо повече от „още прозорци“. Количествата естествената светлина и топлина, които проникват през тях, надвишават с много тези, които влизат през вертикалната дограма. А проветряването на две нива – по-високо и по-ниско, ако има такава възможност – е изключително ефективно и приятно. Всичко това води до сериозно подобряване на вътрешния климат и до осезаема енергийна ефективност.

 

Вече имате проект? Кандидатствайте с него!

Ако вече сте планирали строежа на новата си къща или отдавна отлагате ремонта на настоящата, сега е много подходящ момент да пристъпите към действие. ВЕЛУКС България за трета поредна година кани всички, които в момента са на този етап от живота си, да споделят своите планове, като участват в конкурса Моята къща с VELUX 2019. Условието на конкурса е в строежа или ремонта да е предвидено използването на покривни прозорци. А на този, който спечели конкурса, ВЕЛУКС България ще подари планираните покривни прозорци и други продукти VELUX, на обща стойност до 10 000 лв. с ДДС.

 

Кога и как ще се проведе конкурсът?

Между 1 април и 28 юли 2019 г. можете да изпращате своите кандидатури в специалната форма за заявка за участие на velux.bg/конкурс2019. Там ще прочетете и повече за изискванията към проекта и към документите за кандидатстване. Всички проекти, които отговарят на условията, ще бъдат публикувани на същото място, както и в специален албум в страницата facebook.com/VELUX.bg.

Във втория кръг на конкурса, между 1 и 25 август, ще се проведе гласуване във Фейсбук между одобрените кандидати. 10-те проекта, получили най-много гласове, ще се класират за трети кръг. А един от всички, дали своя вот, ще спечели на лотариен принцип СПА уикенд за двама.

Третият кръг включва участието на жури от професионалисти, което ще бъде обявено допълнително. Между 2 и 20 септември журито ще гласува за най-добрия измежду 10-те финалисти от онлайн гласуването.

В края на септември проектът, който заслужава да спечели голямата награда, ще бъде избран от журито и публично обявен от ВЕЛУКС България.

 

Кой може да участва?

Фокусът на конкурса отново е в правилното, полезно и красиво използване на покривни прозорци и други VELUX продукти. Критериите, по които ще бъдат оценени проектите, включват общо обемно-пространствено решение, ефективно разпределение на дневната светлина, връзка със заобикалящата среда, използване на подпокривното пространство и цялостно представяне на проекта.

 

За продуктите VELUX

Ако все още не сте избрали какви покривни прозорци да поставите на Вашата къща, можете да разгледате продуктовата гама на VELUX на velux.bg. Тя е изключително разнообразна и включва множество решения за скатен и плосък покрив, аксесоари за слънцезащита, средства за управление и най-новите продукти – за умен дом, който сам се грижи за контрола на вътрешния климат. Потърсете съвет и поискайте консултация от специалист. Превърнете мечтата си за красив, уютен и здравословен дом в реалност с VELUX!

За повече информация относно конкурса, посетете velux.bg/конкурс2019 и последвайте ВЕЛУКС България на facebook.com/VELUX.bg.