Наслаждавайте се на летните вечери без комари у дома

С настъпването на по-топлите дни природата се събужда, но също и досадните комари, които пречат да се наслаждаваме на летните вечери и съня. Единствената 100% сигурна защита срещу комарите и тяхното непрекъснато жужене над главите ни е поставяне на комарник за прозорец.

VELUX Group създаде и показа новия дизайн на своите комарници с бяла рамка, с по-тънки странични профили. Новите комарници позволяват да се наслаждавате на чистия въздух без комари и други насекоми, както и на гледката, която се разкрива от прозорците, дори когато те са спуснати.

комарник за прозорец - Моята Мансарда

Когато комарите ни събуждат, те правят всичко възможно да ни попречат да се радваме на хубавото време и заслужената почивка. Най-лесният начин да спрете това е като защитите дома си с монтиране на комарници. Ето защо VELUX създаде свой нов продукт за защита срещу насекоми – комарник за прозорец. Той позволява през лятото да се наслаждавате на чист въздух без комари и други насекоми, както и на безпрепятствена гледка навън, дори когато комарниците са спуснати.

Комарниците VELUX са изработени от здрава, прозрачна мрежа, която напълно защитава от насекоми.

комарник за прозорец - Моята Мансарда
Дискретна и естетическа защита

Новият комарник се предлага в съвременен бял дизайн и пасва идеално на покривните прозорци VELUX. Eлегантната, тънка конструкция на рамката, осигурява перфектни резултати и прави комарника почти невидим, когато не се използва. Той се монтира на стената и може да се комбинира с всички интериорни щори, а за най-естетичен вид препоръчваме да изберете щорите също с бели странични лайстни и бели покривни прозорци VELUX.

комарник за прозорец - Моята Мансарда

„Комарниците VELUX предпазват дома от насекоми, без да пречат на прозорците. Това е чудесно решение за клиенти, които желаят да се наслаждават на свежия въздух през лятото и модерния интериорен дизайн в жилището през цялата година“, споделят от VELUX. „Освен това комарниците са много подходящи за кухни и спални, особено за деца, при които ухапването от насекоми често причинява повече болка“.

Лесна инсталация и управление

Процесът на монтиране на новия комарник VELUX вече е по-бърз и може лесно да се извърши от един човек, дори и непрофесионалист. Комарниците се монтират на стената, а не директно върху рамката на прозореца. Когато поръчвате комарник, просто трябва да измерите широчината на отвора на прозореца на стената, за да намерите продукт с правилния размер.

Комарниците се предлагат с различна широчина и следните три височини: 1600 мм, 2000 мм, 2400 мм. Важно е да знаете, че височината е регулируема. А ако имате прозорец с вертикални елементи, ще са ви необходими два комарника и допълнителен комплект за монтиране.

комарник за прозорец - Моята Мансарда

Комарниците VELUX лесно се управляват ръчно с телескопична пръчка. Всичко, което трябва да направите, е просто да хванете пръчката и да я дръпнете нагоре или надолу. Комарникът е прикрепен към горния елемент над прозореца и се движи чрез странични лайстни, които гарантират неговата безпроблемна работа.

Когато не се използва, той удобно се прибира в елегантната кутия в горния край на прозореца. Ако не можете да достигнете до най-горната част на покривния прозорец, на помощ ще ви бъде пръчката за управление.

Комарници VELUX могат лесно да се комбинират с всички останали интериорни щори VELUX, за да се контролира количеството дневна светлина, което постъпва във вашето помещение или продуктите за топлинна защита отвън, които осигурят допълнителен комфорт на тавана. За цени и технически спецификации, моля посетете сайта.

Не пропускайте и видеото, в което ще видите колко бързо и лесно можете да монтирате VELUX комарника.

Разгледайте и още наши предложения как да поддържате прохладна мансардата през лятото тук.