Запознайте се с новия цвят на Протектор Плюс

ГРАНИТ МЕТАЛИК

Bramac Протектор Плюс Гранит Металик съчетава най-доброто от света скатните покриви.
Керемидите Bramac Протектор Плюс цвят Гранит Металик са комбинация от най-добрите свойства на бетона при покривните покрития.

  • Изключително гладка и атрактивна повърхност
  • Изключителна здравина и дълготрайност
  • Устойчивост на замръзване
  • Без проблеми при силен вятър, обилен сняг или градушка
  • Гладката повърхност увеличава защитата срещу отлагане на мъхове, лишеи и мръсотия и гарантира дълготрайното запазване на цвета.

Това е лидерът на цветовете!

Bramac Протектор Плюс Гранит Металик има специално повърхностно интегрирани пигменти, които отразяват част от инфрачервената светлина и предпазва къщата от прегряване дори през най-горещите дни. Намаляват се температурата на повърхността на керемидите през летните месеци с до 15 ° C и температурата на таванския етаж с до 7 ° C, без използване на климатик. Благодарение на нежния метален блясък на повърхността на Bramac Протектор Плюс Гранит Металик, покривът е изключително привлекателен и просто великолепен.

Прочетете още Как се прави покрив Bramac? 

Само до 31 август вземете 20% отстъпка за керемиди (без вносни) и 10% за избрани аксесоари. Повече можете да научите тук.

Ако и вие обмисляте реконструкция или планирате изграждане на подпокривно пространство, Моята мансарда ще ви предложи вдъхновяващи идеи, експертни съвети и правилни решения в съответствие с най-модерните тенденции и технологии в строителството и интериора. Не се колебайте и поискайте безплатна консултация още сега!