Наръчник за уют и светлина

ПРОЕКТЪТ МОЯТА МАНСАРДА С НОВ ПАРТНЬОР И ВДЪХНОВЯВАЩИ ИСТОРИИ ЗА ПРОМЯНА

 
 

ПРОЕКТЪТ МОЯТА МАНСАРДА С НОВ ПАРТНЬОР И ВДЪХНОВЯВАЩИ ИСТОРИИ ЗА ПРОМЯНА

За нас от екипа на Моята мансарда най-важно е доверието и диалогът с вас – нашите читатели. Затова сме изключително  щастливи, че тази пролет семейството на Моята мансарда се увеличава с още един партньор. С голямо удоволствие приветстваме под покрива на Моята мансарда, експертите по покривни покрития Bramac. Компанията е безспорен лидер по отношение на качеството на своите продукти и иновативните решения, които предлага на своите клиенти.

 

Предстои да разкажем полезна информация за техните продукти и свойства и да споделим полезни и практични съвети за покривни покрития. А кои са едни от най-вдъхновяващите проекти, които реализирахме през изминалите години и какво ново предстои вижте в следващите редове.

 

Освен сайта, Facebook страницата и профила в Instagram, от няколко месеца сме свидетели на активен диалог и във Facebook групата. Там вие – нашите фенове обменяте опит, идеи и полезна информация за един по-красив, защитен и уютен дом.

“направиха тяхната мансарда светла и комфортна”

Няма как да забравим едни от най-усмихнатите наши приятели от град Панагюрище, които спечелиха оспорвания конкурс „Мансардата на моите мечти“. С общите усилия на всички партньори организирахме конкурса, в който участваха над 20 проекта от цялата страна. След гласуване в нашата Facebook страница, окончателният победител бяха Стефан и Соня. Те вече се радват на завършената си мансарда с гледка към красивите планини в района на Панагюрище. Изолацията на мансардния етаж бе осигурена с безплатни продукти на Knauf Insulation, а покривните си прозорци, осигурени от VELUX направиха тяхната мансарда светла и комфортна. ППо време на интервюто с победители нямаше как да не усетим вълнението им, че метаната им мансарда ще бъде факт. Разбира се, не и без цената на много усилия от тяхна страна.

 

Бяхме щастливи да разберем, че и те като нас, смятат, че качествените материали са най-правилната инвестиция, когато става дума за дома, в който ще се приюти едно бъдещо семейство. Стефан и Соня споделиха с нас, че освен наградата за тях, водещо е било да намерят съмишленик в наше лице. С някого  с когото да споделят хода на ремонта и да потърсят професионален съвет и насоки.

 
нов партньор - Моята Мансарда
“много вдъхновяващи идеи, които ще търсят своя адрес”

Повече за историята на тяхната мансарда, може да намерите  тук. Година по-късно те продължават да споделят с нас снимки от вече завършения си дом, за което сме благодарни. Пожелаваме на тях и на всички вас – само красиви мигове под покрива на тяхната мансарда.

Тяхната мансарда е с адрес в Панагюрище, но в плановете на проекта Моята мансарда се включват още много вдъхновяващи идеи, които ще търсят своя адрес. Ако искате да се включите в предизвикателство и да промените своя дом, проверете условията за участие в конкурса на нашите партньори от Velux – „Моята къща с VELUX “, който очаква вашите кандидатури до 28 юли 2019 г.

Друга вълнуваща история, която ни докосна и ни окуражи е от град София. Мансардата на младо семейство, което доказа, че няма невъзможни неща. Те се обърнаха към нас чрез формата ни за консултации, за да потърси съвет за цялостна реконструкция на подпокривно пространство, което с помощта на нашите партньори – архитектите от Ka Design оживя в уникална дизайнерска спалня.

Станахме свидетели на уникална трансформация, уверете се сами.

 

 
нов партньор - Моята Мансарда

Вдъхновени от самите вас и идеите, които имате – ние също откриваме нови хоризонти. През предстоящата година очакваме вашите запитвания и въпроси и се надяваме, че списъкът ни със съвместно реализирани проекти ще се увеличава все повече. Затова не се колебайте да се свържете с нас, именно сега в разгара на сезона на ремонтите, защото няма по-подходящ момент от сегашния.

Ако планирате да изолирате мансардата си, лятната вила, къщата или дори да направите преградна стена – вижте колко лесно и бързо може да стане това с продуктите а Knauf Insulation.

“висококачествени решения за покриви”

Ако пък имате нужда от повече светлина и свежест в дома – може би вашето решение са покривни прозорци VELUX.

Запознайте се и с експертите от Bramac, които предлагат висококачествени решения за покриви. Както те самите казват: „Покрив е когато е Bramac“, така че не се колебайте да потърсите съвет или консултация, защото ни увериха, че нямат търпение да се запознаят с вас и вашите проекти.

Проектът Моята мансарда е създаден, за да ви помага да преминете с удоволствие през процеса на преобразуването или изграждането на вашия мансарден дом или офис.

Много от таванските помещения са изоставени или пренебрегвани и вие невинаги си давате сметка, че могат да се превърнат в светли, просторни и здравословни места за живеене. Без значение дали обмисляте реконструкция или планирате изграждане на подпокривно пространство, Моята мансарда ще ви предложи вдъхновяващи идеи, експертни съвети и правилни решения в съответствие с най-модерните тенденции и технологии в строителството и интериора.

 
 
 
ИЗОЛАЦИЯ
изолация Кнауф - Моята Мансарда
0800 15 551 | 02 489 90 53
изолация Кнауф - Моята Мансарда
ПРОЗОРЦИ
прозорци Велукс - Моята Мансарда
02 955 99 30 | 0885 00 20 32
прозорци Велукс - Моята Мансарда
ПОКРИВИ
покриви Брамак - Моята Мансарда
0700 119 20
покриви Брамак - Моята Мансарда
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram