Ще отскоча до морето… но имам да правя покрив

В България всеки разбира от политика, футбол и медицина, а от строителство най-много.Когато започвате да строите свой дом или да ремонтирате покрива на стария, започва нескончаем сериал. Първа серия: да използвам старите керемиди или да си купя нови? Втора серия: бетонова керемида или керамична керемида, битумно покритие или ламаринен покрив? Трета серия: какво е това покривна система, кой я предлага в България? Тежи ли, издържа ли, колко ще ми струва, майстор откъде, сигурно е много скъпо…

 
покривни системи Брамак - Моята Мансарда

Сериалът е наистина безкраен. Преди да гледате поне няколко серии от него и да загубите интерес, бихме искали да ви разкажем за една покривна система. Коя е тя ли? Това е вашата покривна система.

Вашата покривна система е съставена от керемиди и аксесоари, които перфектно пасват една с друга и ви дават дълготрайна защита, максимална сигурност и красота. Покривът може да бъде и сигурен и красив. За много години напред.

“Здравината им се увеличава с времето”

Керемидите от вашата покривна система са най-добрият избор за покривен материал. През целият си жизнен цикъл имат свойството да абсорбират от въздуха дори CO2(въглероден двуокис). Вашият покрив абсорбира 250 г. CO2! Това е много, уверяваме ви.

Керемидите от вашата покривна система са нечупливи и здрави като камък-БЕТОН СА! Здравината им се увеличава с времето, това са покривни системи Брамак. Циклите на замръзване/размразяване на вашите керемиди надхвърлят 16 пъти изискванията на нормите. Една керемида трябва да издържи 25 цикъла на замръзване и размразяване. Вашите издържат 400 цикъла. Невероятно, но факт!

 
 

Вашата покривна система е съставена от керемиди с изключителна плътност, които издържат на проливни дъждове, градушки, сняг. Керемидите не поемат влагата от топенето на снега, не горят и гарантират много висока защита от пожар. Откъде знаем всичко това ли? В името на качеството нашите експерти правят дори лошо време, инвестират в технологии, с които симулират различни климатични условия. Изискванията към вашата покривна система далеч надхвърлят националните и международни стандарти и норми. Освен всичко това, покривът ви е подсигурен допълнително. Той е застрахован, ама наистина застрахован за цели 15 години. Това е уникален подарък, който получавате с вашата покривна система! Друг няма да ви го предложи.

Вашият покрив не е по-тежък от този на съседа. Нима искате да гоните керемидите си из двора при първата буря? Ама, моля ви се?! Все пак сте горди притежатели на интелигентна покривна система.

“Вие все пак не живеете на него, а под него.”

Вашите керемиди имат несравнимо точни размери и правилна форма. Те се полагат лесно, точно и по-бързо в сравнение с малоформатните керемиди. Спестявате време и разходи за работа по покрива. Вие все пак не живеете на него, а под него. Ако не сте наясно, обадете се на 0700 119 20. Любезно ще отговорят на въпросите ви и ще ви насочат към професионалисти, които ще ви консултират безплатно и ще изготвят за вас оферта, на която не можете да устоите. Ще ви насочат към майстори, които наистина ще ви свършат работа. Пропускаме ли нещо? А, заповядайте в Моята мансарда. Тук ще намерите информацията за вашата покривна система – точна, интелигентна и отлично поднесена.

И така, да си дойдем на думата: цената! Изберете за вашата покривна система керемиди и аксесоари от различни ценови класове, без да правите компромис с качеството на материалите. Цени има за всеки. Добрите ни търговци в цялата страна винаги ще ви дадат професионален съвет и ще ви продадат покривна система на вашата цена. Нали и вие сте човек, и искате да отидете до моренцето…ще можете да си го позволите. Гаранция за поне 30 години и 15 годишна застраховка на конкурентни цени. И ние, от Брамак бихме отскочили към морето, но ще се върнем, за да ви зарадваме с нова серия от прекрасния филм Моята мансарда.

 

Не е тайна…и ние участваме тук. Можете да поискате безплатна консултация от нашите специалисти по всяко време.

 

До скоро!