Покривът е покрив, когато професионалистите се погрижат за него

Строежът и ремонтът на покрив са нелеки задачи. Не е достатъчно да избереш най-доброто покривно покритие, трябва и професионалист, който знае как да положи керемидите и останалите елементи от системата. Изборът на достатъчно добре подготвен и обучен майстор/строителна бригада или фирма понякога е решаващ при избора на покривна система. Защото функционалността, естетиката и качествено свършената работа вървят ръка за ръка – за да имате здрав и красив покрив

Доверете се на професионалното обслужване на Bramac – надеждно, като бетонова керемида! 

Освен богатата гама от висококачествени продукти, Bramac предлага и набор от услуги, които да ви улеснят по време на целия процес – от планиране до изграждане и сервиз. Проектирайте новия си покрив само в три лесни стъпки с покривния конфигуратор тук. Така ще имате ориентировъчна представа за обема на проекта и необходимите материали. Сайтът на Bramac съдържа изключително полезна информация – от техническа за продуктите и системи до съвети към майстора – запознайте се с някои от тях тук

Как се прави покрив Bramac? 

Безплатна консултация за изготвяне на оферта

вдъхновяващи проекти

След първоначалното проучване, може да се свържете с консултантите на Bramac, за да получите своята индивидуална оферта – при това напълно безплатно. За максимално удобство, това може да се случи по няколко начина:

  1. В случай, че разполагате с план или точни параметри на покрива, е достатъчно да попълните удобния формуляр, за да изпратите своето запитване. 
  2. Ако нямате възможност да вземете мерки сами, Bramac има лесно и бързо решение. Свържете се с Обслужване на клиенти на телефон 0700 119 20 (на цената на един градски разговор), за да се запишете за безплатна консултация с един от 7-те регионални мениджъра на Bramac. Всички те са високо квалифицирани инженери и архитекти с дългогодишен опит в сферата на покривните системи и ще предоставят ценни съвети и информация, дори и помощ при избора на майстор. 
  3. При необходимост, представител на Bramac ще дойде на място при обекта, ще изготви количествено-стойностна сметка, ще даде съвет относно избора на керемиди и аксесоари, съобразени с имота и климатичните особености на района, в който се намира и ще съдейства с контакт със сертифициран изпълнител на проекта (майстор или строителна фирма). Всички партньори на Bramac преминават през обучения, които покриват всичко необходимо, за да получите експертно и качествено обслужване. Не забравяйте да попитате за БЕЗПЛАТНАТА 15-годишна застраховка на покрива си, ако сте закупили минимум керемиди, подпокривно фолио и материал за сух монтаж. 
  4. Знаете ли, че и на МОЯТА МАНСАРДА  можете да получите и професионална консултация от специалист. Свържете се с нас и нашите препоръчани монтажници ще ви съдействат при изпълнението на най-смелите ви проекти.

Нашите монтажници са комплексно подготвени и могат да ви съдействат не само при ремонта или изграждането на покрива, а и да монтират покривни прозорци VELUX, които да озарят подпокривното пространство и да му придадат завършеност, както  и да ви препоръчат идеалната система за изолация на вашата мансарда – от KNAUF INSULATION, разбира се! Също така вие бихте могли да попълните и регистрационната бланка със запитване за техническа консултация или избор на продукт. На ваше разположение са технически консултанти от фирми Bramac, VELUX и Knauf Insulation, които да се свържат с вас.

Всички разчитат на вас? Вие можете да разчитате на Bramac, VELUX, KNAUF INSULATION  и проекта Моята мансарда! Доверете се на качеството, научете от видеото нашите 15 аргумента защо да изберете покрив Bramac.

Още вдъхновявeние може да намерите тук.

ИЗОЛАЦИЯ

0800 15 551 | 02 489 90 53

ПРОЗОРЦИ

02 955 99 30 | 0885 00 20 32

ПОКРИВИ

0700 119 20

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram