Покривът е покрив, когато професионалистите се погрижат за него

Строежът и ремонтът на покрив са нелеки задачи. Не е достатъчно да избереш най-доброто покривно покритие, трябва и професионалист, който знае как да положи керемидите и останалите елементи от системата. Изборът на достатъчно добре подготвен и обучен майстор/строителна бригада или фирма понякога е решаващ при избора на покривна система. Защото функционалността, естетиката и качествено свършената работа вървят ръка за ръка – за да имате здрав и красив покрив

Доверете се на професионалното обслужване на Bramac – надеждно, като бетонова керемида! 

Освен богатата гама от висококачествени продукти, Bramac предлага и набор от услуги, които да ви улеснят по време на целия процес – от планиране до изграждане и сервиз. Проектирайте новия си покрив само в три лесни стъпки с покривния конфигуратор тук. Така ще имате ориентировъчна представа за обема на проекта и необходимите материали. Сайтът на Bramac съдържа изключително полезна информация – от техническа за продуктите и системи до съвети към майстора – запознайте се с някои от тях тук

Как се прави покрив Bramac? 

Безплатна консултация за изготвяне на оферта

вдъхновяващи проекти

След първоначалното проучване, може да се свържете с консултантите на Bramac, за да получите своята индивидуална оферта – при това напълно безплатно. За максимално удобство, това може да се случи по няколко начина:

  1. В случай, че разполагате с план или точни параметри на покрива, е достатъчно да попълните удобния формуляр, за да изпратите своето запитване. 
  2. Ако нямате възможност да вземете мерки сами, Bramac има лесно и бързо решение. Свържете се с Обслужване на клиенти на телефон 0700 119 20 (на цената на един градски разговор), за да се запишете за безплатна консултация с един от 7-те регионални мениджъра на Bramac. Всички те са високо квалифицирани инженери и архитекти с дългогодишен опит в сферата на покривните системи и ще предоставят ценни съвети и информация, дори и помощ при избора на майстор. 
  3. При необходимост, представител на Bramac ще дойде на място при обекта, ще изготви количествено-стойностна сметка, ще даде съвет относно избора на керемиди и аксесоари, съобразени с имота и климатичните особености на района, в който се намира и ще съдейства с контакт със сертифициран изпълнител на проекта (майстор или строителна фирма). Всички партньори на Bramac преминават през обучения, които покриват всичко необходимо, за да получите експертно и качествено обслужване. Не забравяйте да попитате за БЕЗПЛАТНАТА 15-годишна застраховка на покрива си, ако сте закупили минимум керемиди, подпокривно фолио и материал за сух монтаж. 
  4. Знаете ли, че и на МОЯТА МАНСАРДА  можете да получите и професионална консултация от специалист. Свържете се с нас и нашите препоръчани монтажници ще ви съдействат при изпълнението на най-смелите ви проекти.

Нашите монтажници са комплексно подготвени и могат да ви съдействат не само при ремонта или изграждането на покрива, а и да монтират покривни прозорци VELUX, които да озарят подпокривното пространство и да му придадат завършеност, както  и да ви препоръчат идеалната система за изолация на вашата мансарда – от KNAUF INSULATION, разбира се! Също така вие бихте могли да попълните и регистрационната бланка със запитване за техническа консултация или избор на продукт. На ваше разположение са технически консултанти от фирми Bramac, VELUX и Knauf Insulation, които да се свържат с вас.

Всички разчитат на вас? Вие можете да разчитате на Bramac, VELUX, KNAUF INSULATION  и проекта Моята мансарда! Доверете се на качеството, научете от видеото нашите 15 аргумента защо да изберете покрив Bramac.

Още вдъхновяващо видео съдържание за покривни покрития ще откриете тук

ИЗОЛАЦИЯ

0800 15 551 | 02 489 90 53

ПРОЗОРЦИ

02 955 99 30 | 0885 00 20 32

ПОКРИВИ

0700 119 20

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram