Перфектната повърхност има значение

Варианти за постигане на идеална повърхност в подпокривното пространство

 
 
Звуко- и топлоизолацията, качество на въздух и различни форми са едни от основните критерии, за които човек внимава когато ремонтира своята мансарда или търси да закупи такава ново строителство. Не по-малко важно за комфорта и уюта у дома обаче е и финишната обработка на различните видове повърхности. Дали ще използвате сухи или готови смеси, за да постигнете идеална повърхност зависи изцяло от Вас.
идеална повърхност- Моята Мансарда

За някои шпакловката е „само“ повърхността на стената или тавана. Но бояджиите и мазачите знаят, че дълготрайното удовлетворение на клиента се получава само, ако е използван правилният материал с майсторско умение. При това изискванията са различни. Крайният вариант на структурата на повърхността има същото решаващо значение за избора на материал както и бюджетът на собственика. Три категории и седем критерия за избор са в помощ на специалистите в бъдеще при намирането на подходящия продукт при съответните изисквания.

идеална повърхност- Моята Мансарда

Изкуството на съвършенството се постига лесно с новата продуктова линия “Perfect Surfaces”.

Продукт – с най-нисък разход на материал или такъв, който ще постигна най-високото качество на повърхността или пък продукт, който да отговаря и на двете условия? За да е по-лесен изборът Ви, Кнауф преструктурира и оформи по-прегледно асортимента си.

идеална повърхност- Моята Мансарда

Продуктите от линия „Perfect Surfaces” се класифицират в три категории: КЛАСИК ТОП и ПЛЮСПродуктите КЛАСИК, Knauf Gipsfinish и Knauf Biofinish, предлагат доказаното качество на Кнауф, на което специалистите се доверяват. Те гарантират надежден постоянен резултат при всяка повърхност. Продуктите ПЛЮС, Knauf Extrafinish и Knauf Fugenfüller Leicht, обединяват качеството, консистенцията и надеждността на КЛАСИК с по-висока ефективност при използването и повишен контрол върху крайния резултат. С използването им специалистите постигат по-добри резултати с по-малко усилия и за по-кратко време. Идеално гладка повърхност се постига с продуктите, които имат на опаковката този надпис: „Perfect Surfaces TOP”: Uniflott; Fill & Finish; Super Finish; Finitura; Uniflott imprägniert. Висок стандарт, който е еталон за всички други продукти. Продуктите от линия „Perfect Surfaces” са изключително лесни за работа с качество, което е абсолютно ненадминато.

Описание на продуктите и допълнителна информация ще намерите на www.knaufperfectsurfaces.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram