Вече е възможно да редуцирате вредния шум у дома и да постигнете оптимална звукоизoлация

 

По-добра звукоизолация със системите за сухо строителство на Кнауф

 

Имате шумни съседи или пък децата ви обичат да тичат и играят у дома? С помощта на иновативните системи за изграждане на стенни и тавански конструкции на Кнауф може да редуцирате вредния шум у дома с по-добра звукоизолация!

по-добра звукоизолация- Моята Мансарда

Коридор, спалня или хол – всяко помещение има специални изисквания за звукоизолация, за които Кнауф предлага подходяща конструкция от гипскартонени или гипсфазерни плоскости.

В зависимост от избраната от Вас система може да постигнете от 9 до 20dB допълнителна звукоизолация в сравнение с конвенционалните материали.

За да се постигне оптимална звукоизoлация, чрез модифициране на състава на гипсфазерната плоскост, е създадена плоскостта Vidiphonic.

по-добра звукоизолация- Моята Мансарда

Гипсфазерната плоскост може да се използва както при ново строителство, така и при реконструкция на стари постройки,  както за изграждане на преградни стени, предстенни обшивки, междужилищни прегради, така и за укрепване и обновяване на междужилищни преградни стени и подобряване качествата на масивни стени чрез предстенни обшивки.

„Кнауф системите създават изключителен комфорт“

Днес със съвременната технология може да се постигне бързо изграждане на стени и тавани. Кнауф системите създават изключителен комфорт и екологично чиста среда за живот,  игри и отдих. Имайки предвид качествата на гипса като естествен регулатор на въздуха в помещенията.

по-добра звукоизолация- Моята Мансарда

Иновативната перфорирана гипсова плоскост Knauf Cleaneo Akustik регулира климата в помещението, пречиства вредните емисии, предлага домашен комфорт, регулирайки много често срещаното ехо, което се получава при сградите ново строителство. Тя има за цел да задоволи нуждите и изискванията на потребителите, именно:

  • Звукопоглъщане на смущаващите шумове в помещението
  • Намаляване на времето на реверберация
  • Повишаване на концентрацията и ефективността
  • Оптимални условия за отдих
  • По-чист въздух с намалени вредни емисии

Плоскостите Cleaneo Akustik са специално перфорирани, което ги превръща в постоянно действащ филтър. Той не се нуждае от електроенергия и функционира безотказно през целия експлоатационен период. Така контролът над качеството на въздуха може да бъде в ръцете на всеки. Благодарение на зеолита в тяхното ядро Cleaneo Akustik е патентована плоскост, без аналог, отговаряща на предизвикателствата на новото време за чиста среда на живот.

по-добра звукоизолация- Моята Мансарда

Системите на Кнауф позволяват бързо изграждане, чрез което да се получи  желания комфорт и спокойствие у дома.

За повече информация посетете www.knauf.bg или се свържете за безплатна консултация на 0700 300 03.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram