Моята Мансарда стана на две години

ПРОЕКТЪТ МОЯТА МАНСАРДА СТАНА НА 2 ГОДИНИ

Времето отлетя неусетно, но зад гърба си оставихме много професионално свършена работа, доволни клиенти и най-вече мисия, която продължаваме да следваме и развиваме.

 

КАК СТАРТИРАХМЕ?

Инициативата и началото на проекта бе поставено от Кнауф Инсулейшън ЕООД и ВЕЛУКС България ЕООД през 2015 г., но под общия покрив на “нашата мансарда” скоро се присъединиха Кнауф България ЕООД и ТОНДАХ БЪЛГАРИЯ ЕООД. В основата на работата ни по проекта е залегнала идеята да вдъхновяваме и да бъдем полезни за живеещите в мансардни помещения, които искат да превърнат това пространство в уютно, удобно и здравословно място за живот и работа.

 

 

КАК СЕ РАЗВИХМЕ?

Първата крачка беше създаването на сайта www.moiatamansarda.bg – информационна платформа, чрез която да покажем колко красиви, функционални и практични могат да бъдат мансардните помещения. Започнахме да обогатяваме съдържанието на www.moiatamansarda.bg с ежеседмични Съвети в блога на сайта. По този начин станахме още по-полезни за нашите читатели, защото даваме решения и експертни мнения за реални проблеми. С нашите публикации помагаме на хората да вземат информирани решения за предстоящи реконструкции на мансардни помещения. Резултатът винаги е уютен, здравословен и практичен дом.  Това е основната цел на проекта, около която се обединиха всички партньори, а през последната година към него се присъединиха и професионалисти в областта на архитектурните и интериорни услуги в лицето на  All In & KaDesign.

От създаването си “Моята Мансарда” се утвърди като доверен партньор, на който може да се разчита и наложи себе си като професионална  платформа от експерти, които предоставят цялостни решения в областта на строителството и архитектурата.  Фейсбук страницата на проекта “Моята мансарда” има над 66 000  фена, а посещенията на сайта, както и времето, което потребителите прекарват на него се увеличи двойно за последната една година. Обработени са над 150 индивидуални запитвания и са извършени редица консултации за ремонтни дейности в цялата страна. Това признание, както и доверието на клиентите амбицира всички нас да продължаваме смело напред.

 

КАКВО ПРЕДСТОИ?

През 2017 година пред проекта стоят различни активности, планираме много изненади и нови предизвикателства. Ще насочим усилията си към предоставяне на още по-интересно и полезно съдържание на сайта с още практични съвети и решения. Ще се обърнем към експерти, за да споделят своя опит и познания по различни теми. Ще представим партньорите по проекта, за да имат читателите още по-голямо доверие в предлаганите решения и услуги. Натрупаният опит ни дава смелост да стартираме  инициативи, с които ще отправим предизвикателство към всички, които са готови и решени да променят своята мансарда и да я превърнат в любимото място на цялото семейство. Ако сте любопитни да узнаете повече и търсите вдъхновение и добри идеи, продължавайте да ни следвате в социалните мрежи Facebook, Instagram, YouTube, както и на сайта moiatamansarda.com.

Готови сме да реализираме с помощта на нашия опит и експерти Вашите мечти за перфектен дом.

 

ИЗОЛАЦИЯ

0800 15 551 | 02 489 90 53

ПРОЗОРЦИ

02 955 99 30 | 0885 00 20 32

ПОКРИВИ

0700 119 20

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram