Преобразете мрачното подпокривно пространство в светла и модерна мансарда

Търсите светло, просторно и уютно кътче, което да превърнете в свой дом. Мечтаете за светла и модерна мансарда? Таванските помещения разкриват страхотни възможности за създаване на тихо, комфортно и здравословно място за живеене. Ако обмисляте ремонт или реконструкция на пространството под покрива, вероятно си задавате куп въпроси. В днешната статия ще ви покажем как с помощта на прозорци VELUX една мансарда в големия град се превръща в модерен апартамент, изпълнен с много светлина и свежест.

Презастрояването в големите градове причинява истинско неудобство на хората, които търсят повече спокойствие и тишина. Монтирането на  различни видове покривни прозорци VELUX допринася за реализирането на уютна, спокойна и здравословна среда под покрива и осигуряване на блажена почивка на цялото семейство.

За основното помещение в този мансарден апартамент е избран покривен прозорец VELUX с горно управление и троен стъклопакет. Вградената иновативна система Thermo Technology® осигурява отлична енергийна ефективност в жилището и допринася за постигане на здравословни и комфортни условия. Вентилационната клапа допринася за естественото проветрение на стаите дори при затворен прозорец, а филтърът на прозореца предпазва от навлизане на прах и насекоми в жилището.

светла, модерна мансарда

Друг изключително подходящ продукт за разширяване на малки помещения е VELUX Капандура. Тази система осигурява до 30 см. обем в помещението, без да е необходимо допълнително изграждане на греди между прозорците. Голямо преимущество още е увеличаването на достъпа до естествена светлина и простор по всяко време.

Идеално решение за новодомците, които търсят достъп до природата дори в големия град, е прозорецът-балкон VELUX CABRIO®. Той се управлява изключително лесно, а завъртането на 180 градуса позволява удобно почистване. VELUX също така предлага и прозорци за плосък покрив, които са подходящи за дълбоки помещения, където няма достатъчно светлина и приток на свеж въздух. В този мансарден апартамент е монтиран прозорец за плосък покрив точно над кухнята, който служи за естествена вентилация на парата и миризмите при готвене.

Не пропускайте да проследите пътя към изграждането на един светъл мансарден апартамент. Във ВИДЕОТО ще ви разкрием още кои са основните предимства от използването на различни покривни прозорци VELUX. Вижте ги:

Изберете здравословен вътрешен климат за вашето семейство и пуснете светлината в своя дом. Разгледайте още вдъхновяващи примери за светли и просторни мансарди в големия град.

 

Модерният мансарден апартамент – ключът към простор и светлина в презастроена градска среда

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram