Фермерите от ТВ предаването “Фермата” монтираха покривен прозорец VELUX

Занаятчийската работилница на популярното риалити шоу „Фермата“ се освети и озари, благодарение на покривния прозорец VELUX, който фермерите монтираха. Това беше една от седмичните задачи на състезателите. В този сезон на предаването, което се фокусира върху родните традиции, стремейки се да насочи вниманието на зрителя към занаятите и природосъобразния начин на живот, бе демонстрирано вграждането и използването на покривен прозорец VELUX.

покривен прозорец, Velux, фермери, ферма

Целта на заданието бе тъмната занаятчийска работилница да се превърне в по-светло и уютно място за работа.

Задачата да монтират прозореца бе дадена на участниците Виктор и Георги, като те получиха помощ от представители на производителя, включително и оторизиран монтажник. Процесът е лесен, но е препоръчително да се извършва от специалисти, за да се осъществи качествено и безопасно.

покривен прозорец, монтиране, велукс

Тъй като покривът вече бе готов, участниците трябваше първо да изрежат и подготвят отвора, в който последствие да монтират прозореца. Участниците се справиха много добре, почти сами.., като използваха малки жокери от монтажника на фирмата производител.

Наред с по-високата осветеност и по-добрата вентилация, която улеснява работата в занаятчийската работилница, прозорецът придава уют и очарование на постройката.

Специалисти от VELUX също бяха на място, за да оценят как са се справили участниците и резултатът беше изключителен. Награда за добре свършената задача бе пръчка за управление на покривния прозорец, тъй като поради височината на навеса отварянето му от участниците с по-нисък ръст е затруднено.

Комфортна среда в мансардата независимо от времето през есента

Още два прозореца бяха монтирани към входната арка на арената. Прозорците са изработени от здрава борова дървесина и пасват чудесно на дървената конструкция на арката. Оттук насетне те допълнително ще осветяват пътя на участниците, които ще мерят сили в състезанията.

Комфортна среда в мансардата независимо от времето през есента

След като прозорците VELUX бяха монтирани във „Фермата“, тя се превърна в още по-приветливо и уютно място за участниците, изпълнено с много светлина и свежест.

Водещият световен производител на покривни прозорци VELUX вече 80 години предлага широка гама от висококачествени решения и аксесоари, съобразени с различните видове покриви. Портфолиото на компанията включва покривни прозорци в различни размери и управление, оригинални щори и сенници за покривните прозорци, прозорци за плосък покрив, домашна автоматизация и изолационни решения.

ИЗОЛАЦИЯ
0800 15 551 | 02 489 90 53
ПРОЗОРЦИ
02 955 99 30 | 0885 00 20 32
ПОКРИВИ
0700 119 20
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram