ДНЕВНА СВЕТЛИНА, ТАМ КЪДЕТО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!

Отведете дневната светлина до всяко кътче на дома си.

 

Нашите светлинни тунели преодоляват всякакви препятствия, като използват адаптивна отразяваща тръба, за да отведат дневната светлина до всяко едно кътче на дома Ви. Ефектът е по-светло и по-комфортно жилищно пространство.

 

Радвайте се на променливата светлина

 

Естествената дневна светлина съживява вътрешните пространства в дома Ви така, както обикновена лампа не може. Насладете се на светлина, която се променя през деня и през различните сезони – със светлинен тунел VELUX.

 

Естествена светлина навсякъде под покрива

 

Можете да поставите светлинен тунел VELUX навсякъде, където има до 6м разстояние между покрива и тавана на помещението. Коридори, кухни, бани, спални, кабинети – единственото ограничение е Вашето въображение!

Подобрен дизайн – по-кратко време за монтаж

Новото поколение светлинни тунели VELUX е с изцяло промемена конструкция и много подобрения, така че монтажът сега е по-бърз и по-лесен. Времето за сглобяване на тръбата е намалено на половина.

 

Има нещо ново под слънцето.

 

Два пъти по-бързо сглобяване

Новата система Flexi Loc намалява съществено времето за сглобяване. Сега се борави много по-лесно от преди с тунела с гъвкава тръба – вече има възможност и място за движение и напасване по време на монтажа, плюс допълнителна стабилност, заради начина на сглобяване на отделните части. Не е нужно да пробивате дупки или да използвате коварни лепила – просто поставете всяка част на мястото й.

 

Не е нужно да се качвате на тавана

Новата конструкция на разглобяемото външното тяло позволява бърз и лесен монтаж от покрива – просто спуснете светлинния тунел отгоре. Вече не е нужно да влизате в таванското помещение, което понякога е много тясно или изобщо е недостъпно.

 

Лесен за монтаж и за почистване

Светлиният тунел VELUX е по-лесен за монтаж, заради сглобяването на елементите чрез завинтване на резба. Когато риключите, просто завийте тръбата на място. И като допълнителен бонус, така и почистването е по-лесно, защото можете да развиете и завиете тръбата отново.

Радвайте се на променливата светлина на деня

Естествената дневна светлина е динамична – тя съживява вътрешните пространства в дома Ви така, както обикновена лампа не може.

Вкарайте освежаващите пролетни лъчи в кътчета, където не сте и помисляли, че е възможно и позволете на лятното слънце да преобрази дома Ви по най-добрия начин. Не става дума само за слънчевата светлина. Всяка промяна във времето прави стаята уникална и „жива“.

От обичайното към удивителното с EdgeGlow

 

Новият светлинен тунел VELUX с дифузионен стъклопакет се предлага с EdgeGlow – ринг от прозрачно стъкло, чрез който се постигат поразителни светлинни ефекти. EdgeGlow разпръсква по-добре светлината в стаята, сякаш свети, позволявайки да се насладите на променящата се дневна светлина както никога досега. Само светлинните тунели VELUX са снабдени с EdgeGlow.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram