Проектът „Моята мансарда“ организира благотворителна инициатива “Разчисти, подари, зарадвай”

Проектът „Моята мансарда“ стартира инициатива под надслов “Разчисти, подари, зарадвай”. Целта е да се подаряват предмети, които хората са складирали в своите домове и са в запазено състояние. Инициативата се организира в социалната медия Facebook, където вече има създадена Facebook група, озаглавена “Разчисти, подари, зарадвай”. Можете да получите достъп до групата тук. 

благотворителна инициатива

Всеки, който желае, може да се включи в инициативата с подарък или да потърси подходящ артикул в групата, от който има нужда. Кампанията „Разчисти, подари, зарадвай” започва през най-вълнуващия месец от годината, изпълнен с трепет, добрина и надежда. С наближаването на коледните и новогодишни празници се раздават много подаръци, но не всеки има възможност да получи такъв. Инициативата е един добър повод да си припомним колко е важно да бъдем добри едни към други и да „отворим“ сърцата и домовете си. Защото непотребните вещи, които са складирани на тавана или мазето, могат да направят щастлив някой друг, който се нуждае от тях.

благотворителна инициатива

Получаването на подарък без повод от непознат човек определено носи приятна емоция. А какво по-добро усещане от това да сте се настанили удобно у дома и да разглеждате интересни вещи, които потребители предлагат, при това напълно безплатно. Ако до този момент не сте попадали на ценна таванска находка, то сега е моментът да потърсите такава. Често сред неизползваните вещи могат да се открият страхотни предмети, които да ни усмихнат или да донесат сантиментална стойност за нас. 

Как можете да се включите в кампанията с подарък? 

Необходимо е да се присъедините към Facebook групата “Разчисти, подари, зарадвай” и да се запознаете с общите ѝ правила. След това трябва да направите публикация, с която да обявите вещите, които желаете да подарите. Важно е вашата публикация да включва поне една основна снимка и максимално пълно описание на дарявания предмет. Използвайте ключови думи, с които публикацията ви лесно може да се открие при въвеждане в търсачката на групата. Във всеки Facebook пост е необходимо да уточните откъде ще се изпращат вещите и кой ще поеме заплащането на логистичните разходи. 

благотворителна инициатива

Колко и какви вещи могат да бъдат дарени? 

Могат да се подаряват неорганичен брой предмети, ако са годни за употреба. Артикулите могат да бъдат от различни категории като например, техника, мебели, предмети за декорация на дома, бижута, книги, детски играчки и други вещи, които се складират в домовете. Изпращането на хранителни продукти не е позволено в рамките на инициативата. 

благотворителна инициатива

Как можете да получите подарък? 

Вещите, които ще бъдат предназначени за подарък, ще бъдат обявени с публикация в групата “Разчисти, подари, зарадвай”. За да бъде най-честно и равностойно, първият потребител, коментирал публикация в групата, ще получи като подарък обявения предмет. Затова е важно непрекъснато да следите публикациите, които се споделят и да реагирате бързо, щом видите желана от вас вещ. Надяваме се, че ще коментирате само онези постове с предмети, от които наистина имате нужда и ще предоставите възможност и на други потребители да намерят своята ценна вещ. 

благотворителна инициатива

Кой стои зад организирането на благотворителната кампания?

Кампанията “Разчисти, подари, зарадвай” е инициирана от платформата Моята мансарда с подкрепата на трите основни партньора в проекта – Bramac, Knauf Insulation и VELUX. Продуктовата гама на всяка от фирмите –  партньори по проекта включва здрави, дълготрайни, естествени материали, с доказана издръжливост във времето. Като започнем от здравината на покрива, който поставя основата на сигурния дом, преминем през изолацията на покривната конструкция и стените на мансардата, с което се гарантира целогодишен температурен комфорт и завършим с покривните прозорци, които слагат елегантен завършек и внасят много светлина в мансардните помещения. 

благотворителна инициатива

Известно е, че обикновено хората оставят неизползваните от тях вещи на тавана вместо да ги изхвърлят или подаряват. А усвояването на пространството на тавана е едно чудесно решение за разширяване на жилищната площ и създаване на уютно, приятно и здравословно кътче. Заради разположението на по-високите етажи, мансардите осигуряват незаменим уют, спокойствие и тишина, както и привилегията собствениците да се любуват на красива гледка.  

модерен офис, море, офис

Повече за проектът „Моята мансарда“ 

Проектът обединява експертни съвети, креативни идеи и модерни решения в областта на строителството и интериора и помага на потребителите да направят информиран избор по темите за изолация, покривни покрития и покривни прозорци. Без значение дали обмисляте реконструкция или планирате цялостно изграждане на подпокривно пространство, екипът на проекта ще ви помогне да получите експертни насоки, включително изготвяне на безплатна консултация, както и съдействие с оглед на място и подготвяне на оферта. 

Мисията на проекта е да вдъхновява все повече потребители да изберат мансардата за свой дом и да усвоят наличното таванско пространство у дома. Нашите специалисти са готови да откликнат на всяка ваша идея по пътят към създаване на уютна и здравословна среда под покрива. 

модерен офис, море, офис

Общи условия

Организаторите на кампанията си запазват правото да допълват и променят официалните правила на групата, като промените влизат в сила от момента на тяхното публикуване във Facebook групата “Разчисти, подари, зарадвай”. Освен това организаторите не носят отговорност за вида и качеството на предоставяните вещи.

За да се запознаете и с останалите общи условия и правилата за използване на групата, кликнете тук.

ИЗОЛАЦИЯ
0800 15 551 | 02 489 90 53
ПРОЗОРЦИ
02 955 99 30 | 0885 00 20 32
ПОКРИВИ
0700 119 20