Препоръчани монтажници

Открийте професионалист, който ще ви съдейства с изпълнението на вашите проекти!

Предстои ви ремонт или преустройство на мансардата? Не пропускайте възможността да превърнете мечтания дом в реалност още сега. Доверете се на нашите препоръчани монтажници, които да ви консултират и извършат всички ремонтно-строителни дейности по вашето жилище.

АЙ Енд Кей Рууф е строителна фирма, която се занимава с изграждане и ремонт на покриви, покривни конструкции и усвояване на подпокривни пространства. Фирмата е сертифицирана от всички водещи производители в сферата на строителството на мансардни жилища. „Спецификата на нашия бизнес изисква индивидуален подход на работа със всеки клиент и поставяне на ясни цели и срокове за изпълнение на заложените проекти. Сплотеният екип, който стои зад фирмата от създаването ѝ преди 5 години до днес, работи усърдно за удовлетвореността и положителната оценка на всички клиенти. Неслучайно АЙ Енд Кей Рууф е отличена със сертификат за „Коректна фирма“ за прецизност и високо ниво на изпълнение на услугите.“ – споделя Илко Колев, собственик на АЙ Енд Кей Рууф.

Контакти: Илко Колев – управител
Имейл: ilkom74@abv.bg
Телефон: +359 988 874 324

Sweet Home е строителна компания, която се занимава с проектиране и изграждане на покриви, отличаващи се с прецизност в изпълнението и висок клас енергийна ефективност. Фирмата предлага префабрикирани покриви, произведени в контролирана среда на панели, които пристигат на обекта готови за монтаж. „Екипът ни е готов да отговори на съвременните предизвикателства в строителството, като подхождаме с внимание към всеки детайл. За нас е истинско удоволствие да ви съдействаме с изграждането и ремонта на вашата мансарда и да преобразяваме подпокривните пространства в светли, просторни и уютни места за живеене“ – споделя Галин Ненов, собственик на Sweet Home. ”

Уебсайт: www.sweethomebulgaria.com
Контакти: Галин Ненов – управител
Имейл: contact@sweethomebulgaria.com
Телефон: +359 886 430 470