ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ?

Представете си, че покривният Ви прозорец пропуска автоматично свеж въздух, всеки път, когато се нуждаете от него. Щорите Ви могат да се спуснат автоматично в горещия следобед, за да запазят дома Ви прохладен, а когато излизате, можете да затворите всички свои покривни прозорци с едно единствено докосване. Тези и още много други функции са вече факт със сертифицираната система VELUX INTEGRA®.

Запознайте се със семейството на VELUX INTEGRA®

Системата VELUX INTEGRA® обхваща група от електрически и соларни покривни прозорци, щори, външни ролетни щори и аксесоари. Тя прави управлението на прозорците VELUX по-лесно и по-удобно. Всички продукти се използват с лекота благодарение на елегантното дистанционно управление VELUX INTEGRA®  с интуитивен, организиран на базата на икони интерфейс и предварително създадените програми.

здравословна и уютна

Предимства

  • Осигурява свеж въздух само с едно докосване
  • Повече комфорт с предварително зададените програми
  • Подсигурете дома си, докато сте навън

Моята Мансарда

 

8 предварително създадени програми

За да облекчим донякъде дневните Ви задължения и за да стимулираме вътрешния комфорт в дома Ви, предлагаме 8 предварително настроени и готови за употреба програми.

Вътрешен климат

баня - Моята Мансарда

Честата вентилация може да подобри значително вътрешния климат. Програма „вътрешен климат“ позволява достъпа на свеж въздух през вентилационния отвор по 15 мин. 4 пъти на ден, а прозорците Ви остават затворени.

Вентилация

вентилация - Моята Мансарда

Използвайте програмата за вентилация, когато желаете да осигурите свеж въздух в помещенията, без да се налага да се безпокоите за затварянето на прозореца. Той ще се затвори автоматично след 15 мин., а ако навън започне да вали, сензорът за дъжд ще активира функцията ускорено затваряне.

Енергиен баланс

енергийната ефективност, енергийна ефективност в мансардата

Запазете енергията през цялата година. Тази програма автоматично активира Вашите щори, сенници и външни ролетни щори спрямо местоположението и сезона, за да предпази дома Ви от горещините и студа – спестявайки енергия за охлаждане или затопляне.

Защита от слънчева светлина

здравословна и уютна

Защитете дома си от прегряване, а мебелите от обезцветяване. Тази програма активира слънцезащитните продукти VELUX през най-горещите часове на деня, за да изолират топлината и да поддържат благоприятна стайна температура.

Лека нощ

покривни прозорци - Моята Мансарда

Създайте най-добрите условия за спокоен сън през нощта. Програмата „Лека нощ“ отваря прозореца за 15 мин. за приток на свеж въздух. След като прозорецът се затвори, щорите се спускат автоматично и стаята Ви се превръща в идеалното място за сън. Ако прозорецът ви е с монтирано осветление VELUX в своята рамка, то се намалява и изключва автоматично.

Добро утро

Спалня в мансардата - Моята Мансарда

Започнете деня си удобно – нека дневната светлина стане Вашият будилник. Събуждайте се от прекрасната дневна светлина и от свежият въздух, които постепенно проникват през прозореца Ви. С програмата „Добро утро“ сами определяте темпото на действие.

Излизане от дома

работа от вкъщи - Моята Мансарда

Затваряне на всички прозорци с едно докосване. Изберете режим „Излизане от дома“, когато се наложи да излезете и да затворите всички прозорци, за да обезопасите дома си.

На почивка

 

Оставете VELUX INTEGRA® да се погрижи за дома Ви, докато Ви няма. С тази програма се създава впечатление, че сте си у дома – външните и вътрешните щори се отварят и затварят, а светлините се пускат и спират автоматично на различни интервали от време.

ИЗОЛАЦИЯ

0800 15 551 | 02 489 90 53

ПРОЗОРЦИ

02 955 99 30 | 0885 00 20 32

ПОКРИВИ

0700 119 20

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram