Покривен прозорец VELUX с горно управление

Извлечете максимума от вашето помещение. Нашите прозорци с горно управление позволяват да поставите мебели под прозореца и все пак да го отваряте и затваряте комфортно. Нашата уникална горна дръжка също така ви позволява да вградите прозореца на височина, която ще ви предложи съвършен изглед, независимо дали сте прави или седнали.

Горно управление

Оригинален покривен прозорец с уникално горно управление.

Елегантна дръжка за отваряне – нов дизайн, за да може отварянето и затварянето с една ръка да бъде още по-лесно.

Предлага се с вградена вентилация.

Свеж въздух през вентилационния отвор

 

Пуснете свежия въздух във вашия дом, дори когато не сте вкъщи или пък спите. Необходимо е само веднъж да дръпнете вентилационния отвор и той ще позволи на свежия, филтриран въздух да влезе откъм горната част на прозореца, дори и когато прозорецът е затворен, без да ви притесняват прахът и насекомите.

Височина на вграждане и мебели

Оптимална височина за монтаж: долният ръб е на 90-100 см от пода, а горният – 180-220 см от пода. Горното управление ви позволява да поставите маса или диван под прозореца и все пак да отваряте прозореца комфортно.

Чист, филтриран и свеж въздух

 

Вграденият филтър за въздух осигурява по-здравословно жизнено пространство като не позволява на праха и насекомите да влизат във вашия дом. Филтърът е лесен за поддръжка, необходимо е само да се почисти с прахосмукачка.

Най-популярният размер е 78 x 118 см.

Защо прозорецът с горно управление е точното решение?

 

Единствено покривните прозорци VELUX са с дизайн с горно управление. Те имат две главни предимства: прозорецът е лесен за боравене, дори и когато директно под него са поставени мебели; прозорецът е вграден по-ниско на покрива, така че имате прекрасна гледка и когато сте седнали, и когато сте прави.

Ако желаете да „озарите” вашата мансарда с прозорци VELUX

Или искате да получите по – детайлна информация

Планирате ремонт на мансардата или усвояване на подпокривното пространство?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram