Как се прави покрив Брамак?

Ако някога сте сглобявали „Лего“, сигурно знаете от какво значение са точният размер. Прецизността в изработката на всеки един детайл и, разбира се, безупречното пасване не елементите един с друг. Да, това е важно за всяка една система, дори и за покривните системи. Оригиналната система Брамак се гордее с всички тези характеристики в полза на всеки притежател на Брамак покрив.

В следващото видео вижте нашите практични съвети за изграждане на покрив,за да получите устойчива конструкция и избегнете често срещани грешки. Научете кои са основните стъпки преди да стигнете до поставянето на избраните от вас модел и цвят керемиди.
Използването на висококачествените продукти е гаранция за надеждност и сигурност. Предварителното оразмеряване води до максималност и качество на полагането на керемидите за покрива. Изберете интелигентно цялостно решение от Брамак, то не само ще подобри интериора и вътрешния климат на вашия мансарден дом, а ще ви предпази от атмосферните влияния за години напред.

Проектът Моята мансарда е създаден, за да ви помага да преминете с удоволствие през процеса на преобразуването или изграждането на вашия мансарден дом или офис.

Много от таванските помещения са изоставени или пренебрегвани и вие невинаги си давате сметка, че могат да се превърнат в светли, просторни и здравословни места за живеене. Без значение дали обмисляте реконструкция или планирате изграждане на подпокривно пространство, Моята мансарда ще ви предложи вдъхновяващи идеи, експертни съвети и правилни решения в съответствие с най-модерните тенденции и технологии в строителството и интериора.