Пуснете прохладата и свежестта във вашето мансардно жилище

 

Лятото е в разгара си, а дългите слънчеви дни ни зареждат с прекрасни емоции и добро настроение. През най-топлия сезон от годината прекарваме повече време навън и използваме свободните часове за освежаващи разходки сред природата. Въпреки това домът остава нашето място, където намираме хармония, спокойствие и усамотение. Както и където можем да се насладим на пълноценна и здравословна почивка. Едно от най-важните условия да постигнем домашен уют е осигуряването на здравословен вътрешен климат. Чудите се как да пуснете прохлада и свежест в мансардата? Отговорът ще откриете в следващите редове.

“прекрасните гледки към лятната синева и необятността на простора над и около нас”

През топлите летни дни гарантирането на комфорт в дома често е истинско предизвикателство. Особено ако трябва да съчетаем слънчевата светлина и животворното настроение, с прохладата и леко приглушената осветеност. Всичко това да бъде съпътствано от прекрасните гледки към лятната синева и необятността на простора над и около нас.

В горещината на лятото прекомерното нагряване на въздуха в помещенията на мансардното жилище може да причини неудобство. Затова е добре да помислим за начин, чрез който да ограничим проникването на директните слънчеви лъчи в стаите, без да рискуваме да спрем навлизането на животворната слънчева светлина и свежия въздух. Един такъв удачен начин е монтирането на външни сенници VELUX към покривните прозорци VELUX. Това е чудесна възможност за регулиране на температурата в стаите и запазване на оптималното количество слънчева светлина. Като това е в съчетание с навлизането на чист и свеж въздух.

как да подготвим мансардата
Специални летни намаления за прохладни дни у дома

 Външните ръчни сенници MHL за покривни прозорци VELUX ще решат бързо, лесно и ефективно проблема с нагряване на подпокривното пространство. Те са подходящи за всяка стая в дома и ефикасно намаляват нахлуването на топлината отвън. Тяхното основно предимство е, че ограничават топлинното влияние на слънчевите лъчи още преди да са достигнали до стъклото на покривния прозореца. В същото време без това да спират гледката, която се открива към простора наоколо, както и въздуха, който нахлува през прозореца, носейки ароматите и свежестта на летния ден. За да се наслаждавате пълноценно на слънцето през горещите летни дни, да прогоните горещината от вашия дом и да си осигурите прохлада и уют през най-топлия сезон, възползвайте се от СПЕЦИАЛНАТА ПРОМОЦИЯ НА ВЪНШЕН РЪЧЕН СЕННИК MHL ОТ VELUX, като оборудвате вашето мансардно жилище с тази ефективна защита срещу горещината и слънчевите UV лъчи.

В периода от 1 юли – 31 август 2020 г. с всяка покупка на външни ръчни сенници MHL за вашите покривни прозорци VELUX получавате специален подарък – Sodexo ваучер за пазаруване! Промоцията важи за всички размери ръчни външни сенници MHL.

 
Външните сенници VELUX – удачното решение за поддържане на уют и прохлада в дома

През лятото покривът на мансардното жилище може да се нагорещи до 100 °C, а топлината да навлезе директно в помещенията. Едно възможно решение за предпазване на мансардното жилище от прекомерно нагряване е използването на вентилатори или климатици. Климатикът обаче, освен че ще повлияе значително върху месечните ви сметки за електроенергия, ще спре и притока на чист и свеж въздух в дома ви. Както и ще наруши перфектния баланс на вътрешния микроклимат. Всеизвестен факт е, че климатиците трябва да работят при затворени прозорци, за да бъдат максимално ефективни. Затова значително по-добро решение да пуснете прохладата и свежест в мансардата, съчетавайки ефергийна ефективност, здравословен климат, уют и свежест, са външните сенници VELUX.

 
 
“те намалява топлината от слънчевото греене с до 76%”

Сенниците са изработени от устойчива на атмосферните влияния мрежеста материя от фибростъкло с PVC покритие. Тя не само спира вредните UV лъчи, но и намалява топлината от слънчевото греене с до 76%. Като не скрива прекрасната гледката, разкриваща се през покривните прозореци на вашата мансарда.

Външните сенници се монтират изключително бързо и лесно и могат да се управляват ръчно или дистанционно. Всички вътрешни и външни щори VELUX имат 3-годишна гаранция и са създадени според най-високите стандарти за качество.

Стъпката към поддържането на здравословния климат у дома през лятото

Всички ще се съгласим с факта, че осигуряването и поддържането на комфортна вътрешна температура в дома ни го прави по-уютен и здравословен. Освен това го превръща в мястото, където можем да работим с настроение или да релаксираме през почивните дни. Да се наслаждаваме на прохлада, приглушена отпускаща светлина и на небесния безкрай, откриващ се от покривните прозорци на нашето мансардно жилище. Доказано е, че високите температури и горещината през лятото оказват негативно влияние върху организма и пречат на продуктивността, концентрацията и пълноценната почивка. По тази причина е важно да потърсим ефективна защита от топлината през слънчевите летни дни. Външните сенници за покривните прозорци в нашето мансардно жилище са едно удачно решение, което ще ни помогме да се наслаждаваме на безценните мигове на тишина и спокойствие у дома.

Нашият дом е нашата крепост, мястото, където прекарваме безценни мигове на отмора, заобиколени от любимите си хора. Наслаждавайки се на така необходимото ни усамотение и единение с природата, ароматите и свежестта на дългия летен ден и безкрая на небесния простор над нас. Затова превърнете дома си в остров на спокойствие и релакс, като се възползвате от предложението на VELUX. Направете външните сенници VELUX ваш незаменим помощник в постигането на здравословен климат и уют във вашето мансардно жилище.Не се колебайте, осигурете прохлада и свежест в мансардата.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram